Les dones que passegen llibres creem llibres per encàrrec segons les necessitats del client. Primer ens reunim amb la institució, l’entitat o el client particular. Després, presentem diverses propostes i les adeqüem a la idea que volen treballar. D’aquesta manera comencem a documentar-nos i a crear l’esquema inicial del llibre. A partir de llavors escrivim i portem a terme les entrevistes, busquem la informació complementària i es crea el disseny de les fotografies.

Els llibres per encàrrec inclouen el procés complet de la idea al llibre imprès. Així, treballem des de la investigació a la recollida de dades, recerca bibliogràfica i documental, fotografies, disseny gràfic del llibre, maquetació i correcció del text. En cas necessari, si el client, la institució o l’entitat no té la possibilitat de fer-ho, també ens cuidem de tramitar l’ISBN.

Llibres per encàrrec: de la idea al llibre imprès, sempre segons les necessitats del client

Treballem amb rigor, seriositat i autonomia. Estem en contacte amb el client perquè vegi l’evolució dels llibres per encàrrec. Alhora, ens cuidem de tots i cadascun dels aspectes que implica l’escriptura i edició d’un llibre perquè el client no s’hagi de preocupar de res. També coordinem els diversos professionals que hauran de participar en el procés de la idea al llibre imprès, sempre segons les necessitats del client. Per tant, ens assegurem que els projectes segueixin en tot moment les premisses que ens ha marcat el client, l’entitat o la institució.

Les dones que passegen llibres entreguem el llibre complet, llest per a la impressió. Quan fem el procés complet, busquem la millor ràtio qualitat/preu per a la impressió i revisem la qualitat del llibre per encàrrec amb la impremta. D’aquesta manera ens assegurem que les fotografies mantinguin la gamma de colors requerida i que el text sigui llegible a totes les pàgines. Per tant, Les dones que passegen llibres ens cuidem de tot el procés de producció i edició perquè els llibres per encàrrec satisfacin la idea del client.